Evenimentul Zilei: Invitatie „La ciorbarie”

Targul Taranului/Earth Market la ARK Bursa Marfurilor, Slow Food Bucuresti Valahia Gusturilor si Asociatia Grupul de Initiativa Radu Anton Roman sustin manifestarile de 1 si 2 mai din acest an cu un nou eveniment.

„Ceea ce vrem sa oferim este hrana, o poveste despre istorie si identitate, despre cultura si sanatate, pamant si viitor. Placerea de a manca alaturi de ceilalti, cunoastere si valori. Educarea gusturilor”, anunta Slow Food intr-un comunicat de presa.

In cadrul Targului Taranului/Earth Market este deschis atelierul culinar „La ciorbarie”, unde preparam si oferim doar supe si ciorbe, celor care obositi de drumul pana la targ si de povestile ascultate de la producatori, vor sa adaste oleaca cu prietenii, potrivit invitatiei.

Tot la acest targ este deschis un Centru de informare Slow Food, cu gemuri, sucuri, serbeturi si dulceturi de la Convivium din toata tara: Slow Food Turda/Cluj/Brasov/Bran-Moeciu/Brusturoasa Palanca/Bucuresti-Valahia Gusturilor/Bucuresti/Tarnava Mare.

La targ, toate acestea se petrec in jurul unor produse de la tara precum branza de burduf cu busuioc, cascavalul cu piper, pastrama de curcan si de rata, cu paine de casa cu masline, nuca sau tarate. Peste care se poate arunca tarie de la Florescu, adica tuica palita si palinca de la Chise, precum si vinuri ecologice de la Domeniile Franco-Romane.

Program: sambata intre 9.00-17.00 si duminica intre 9.00-14.00. La ARK Bursa Marfurilor, in Calea Rahovei-Uranus, vis-à-vis de Piata de Flori Cosbuc, Bucuresti.

spot_img

Ultimele știri