Zeci de companii straine participa la targul energiilor regenerabile

Intre 24 si 26 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti va avea loc cel mai mare targ din Romania dedicat energiilor regenerabile si eficientei energetice in constructii.

Renexpo South-East Europe va reuni zeci de expozanti din Austria, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Spania, Cehia si Romania. Acestia vor expune cele mai noi tehnologii din domeniul energiilor regenerabile – de la pompe de caldura pana la sisteme complete pentru case pasive.

La deschiderea evenimentului vor participa ministrul Mediului, Laszlo Borbely si directorul general al Directiei Generale Politici Agricole, Daniela Giurca.

In cadrul targului vor fi organizate conferinte pe tema microhidrocentralelor, a energiei solare, eoliene si nu numai, oferind expozantilor posibilitatea de a gasi parteneri de afaceri specializati. De asemenea, va avea loc o conferinta intitulata "Provocari ale retelelor electrice inteligente in Romania", organizata in parteneriat cu Institutul National Roman pentru Studiul Amenajarii si Folosirii Surselor de Energie.
 

spot_img

Ultimele știri