“Read a Tree. Save a Book.”, aplicația prin care copacii te ajută să salvezi cărți

„De ce să citim pe hârtie, când putem citi o carte digitală și salva un pom?” e o întrebare frecvent auzită în ultimii ani, cu care ne-am obișnuit  și adesea uităm să o mai luăm în seamă. O nouă aplicație de mobil ne scoate „din cutie”, punând problema invers: „Read a Tree. Save a Book.” ”(Citește un pom. Salvează o carte). Aplicația poate fi descărcată gratuit din  Google Play sau App Store. Odată instalată, poți scana orice copac și primești la schimb cărți digitale.

read a tree

„Read a Tree. Save a Book.” e o aplicație interactivă, dedicată nu doar iubitorilor de eBook-uri, ci tuturor celor care conștientizează problema distrugerii copacilor. Aceasta a fost dezvoltată de agenția de marketing multi-disciplinară Geometry Global, pentru magazinul online elefant.ro, cu ajutorul tehnologiei de image recognition. Dezvoltatorii aplicației și-au dorit să îmbine promovarea categoriei eBooks de pe site cu răspândirea mesajului social.

Foto: https://www.flickr.com/photos/drewbandy/
Foto: https://www.flickr.com/photos/drewbandy/

„De-a lungul timpului, oamenii au distrus peste 75% din pădurile lumii. Astăzi, din fiecare trei copaci tăiați, unul devine hârtie… De ce să citim pe hârtie ceea ce găsim online când putem citi o carte digitală și salva un pom? Ba nu, invers. Așa a venit ideea ”Read a Tree. Save a Book.”. Elefant.ro a îmbrățișat ideea noastră și am dezvoltat-o împreună. Iar dacă pomii vor fi destul de vocali în revoluția digitală, aplicația de mobil va avea upgrade-uri constante și noi titluri cadou pentru voi”, au anunțat autorii campaniei, de la Geometry Global.

“Ne-am adus aminte ce înseamnă o idee bună: nu ai nevoie de explicații prea multe, te prinde. Am implementat repede și mă bucur ca elefant.ro este promotorul „Read a Tree”. Mai mult decât o campanie, este o revoluție a pomilor care cer atenție. Iar noi o răsplătim cu drag, oferind eBook-uri gratuite”, a spus Alen Todorov, Head of Marketing elefant.ro

how to

 

Mai citește și:

Fundația Carpathia a cumpărat mii de hectare de pădure în Munții Făgăraș pentru a le salva de la tăiere

Un om fără vedere și altul fără brațe au plantat 10.000 de copaci lângă un sat din China

spot_img

Newsletter-ul de mediu

Ultimele știri