29/06/2009 EcoAssist – MAREA REDOZARE: colectare de doze din aluminiu, cu premiere!

Pe 18 iulie 2009 bucurestenii sunt invitati sa colecteze selectiv dozele din aluminiu. Asociatiile EcoAssist si ALUCRO, organizatorii evenimentului, ii asteapta pe toti cei interesati in Parcul Tineretului, la intrarea dinspre liceul Sincai, intre orele 11:00 – 15:00.

Bucurestenii sunt invitati sa opreasca dozele din aluminiu dupa consumarea continutului si sa vina cu cel putin 25 de doze in Parcul Tineretului. Aceasta reprezinta cantitatea minima pentru a se inscrie la tombola MAREA RE-DOZARE! MARELE PREMIU consta in 2 bilete la concertul MADONNA din Bucuresti, pe 26 august!

MAREA REDOZARE este primul dintr-o serie de evenimente, pregatite pentru 2009, realizata de cele EcoAssist si ALUCRO. Parteneri de dezvoltare sunt: Green-Report si LumeBuna.ro.

MAREA REDOZARE are drept obiectiv informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la utilizarea eficienta a resurselor naturale, aluminiul fiind 100% reciclabil. Prin initiativa organizatorilor se doreste protejarea mediului inconjurator, economisirea resurselor si energiei, in beneficiul nostru si al generatiilor viitoare.

Asadar, pe 18 Iulie 2009, bucurestenii responsabili sunt asteptati cu cel putin 25 de doze la standul organizatorilor evenimentului MAREA RE-DOZARE!

spot_img

Ultimele știri