22 de centre Horeca s-au "conectat la verde"

Peste 22 de hoteluri, restaurante si cafenele Horeca au participat in perioada noiembrie 2009 – iunie 2010 la programul de colectare selectiva a ambalajelor „Linked to Green” in Bucuresti, initiat de organizatia Young Professionals Club. Diploma pentru “Cea mai Implicata locatie” a fost acordata cafenelei Green Hours, iar cea pentru “Cea mai Linked to Green locatie” a revenit Laptariei lui Enache, pentru cea mai mare cantitate de deseuri colectate selectiv.

Programul Linked to Green si-a propus crearea unei legaturi intre locatiile HORECA si companiile de colectare. Proiectul a fost dezvoltat in parteneriat cu Eco-Rom Ambalaje. Proiectul de colectare selectiva Linked to Green, dezvoltat cu sprijinul Ambasadei SUA la Bucuresti,  si-a anuntat rezultatele in cadrul unei conferinte de presa organizate marti la hotel Novote.

“In cele 4 luni de implementare am descoperit cat este de greu sa schimbi o mentalitate, dar si cat este de placut atunci cand stradaniile iti sunt rasplatite. Situatiile cu care ne-am confruntat pe parcursul proiectului au fost dintre cele mai diverse, de la companiile care au acceptat cu entuziasm, la cele care au privit cu reticenta sau neincredere implicarea in proiect”, a declarat Dragos Barbalata, presedinte Young Professionals Club.

Young Professionals Club este o organizatie nonguvernamentala fondata in 2008. In prezent, organizatia deruleaza 3 proiecte de responsabilitate sociala: „Linked to Green”, „Go Forest” si „Descopera Romania”.

spot_img

Ultimele știri