09/06/08 MMDD- Ministrul Mediului la simpozionul Avem o Delta. Cum Procedam

COMUNICAT DE PRESA

Attila Korodi, ministrul Mediului si Dezvoltarii Durabile va participa maine, incepand cu ora 10.00, la cea de-a patra editie a Simpozionului National „Avem o Delta. Cum procedam?” organizat de Asociatia „Salvati Dunarea si Delta”.

Editia de anul acesta va prezenta rezultatele procesului de lobby lansat la editia din 2007, care a urmarit cele patru mari teme de lucru pentru imbunatatirea starii Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii”: „Pescuitul industrial in Delta”, „Centralele eoliene din Dobrogea”, „Proiecte de reconstructie ecologica in Delta Dunarii” si „Regulamentul cadru de arhitectura si urbanism pentru localitatile de pe teritoriul RBDD”.

La eveniment vor lua parte si oficialitati din Parlamentul si Guvernul Romaniei precum si reprezentanti ai Administratiei Rezervatiei Biosferei „Delta Dunarii”, ai altor autoritati publice centrale, ai autoritatilor si comunitatilor locale, ai societatii civile, ai comunitatii academice si ai mass-media.

Simpozionului National „Avem o Delta. Cum procedam?” va incepe de la ora 09.00, la Restaurant Mc Monis, Str. Primo Nebiolo, nr.1, sector 1, Bucuresti (fosta Aleea Strandului, uneste Sos. Kiseleff cu Bdul. Marasti).

spot_img

Ultimele știri