Sibienii sunt invitati la a treia editie a Targului de Produse Traditionale Slow Food, un eveniment ce va avea loc in 18 septembrie. Targul va fi organizat in Muzeul in Aer Liber din Dumbrava Sibiului, va incepe la ora 10:00 si ii asteapta pe sibieni sa se delecteze cu produse ramase din generatie in generatie.
Astfel, prajituri de casa, paine coapta pe vatra, hencles, paine coapta pe vatra, cozonaci, preparate din carne sau din peste, dar si zacusca, muraturi sau dulceturi.
Laptisor de matca pentru intarirea imunitatii
„Targul ofera si metode de intarire si protejare a sistemului imunitar in aceasta perioada prin aportul de miere cu propolis, scortisoara, laptisor de matca sau polen", spun organizatorii. Targul de Produse Traditionale Slow Food Sibiu este organizat de catre Asociatia Judeteana de Turism Sibiu, Fundatia ADEPT Transilvania si Complexul National Muzeal ASTRA, cu sprijinul Consiliului Judetean Sibiu.