Diana Krall, "diva moderna a muzicii jazz", care, duminica, va concerta la Sala Palatului din Capitala, a solicitat ca in culisele concertului sa fie servita cu produse alimentare organice, informeaza organizatorii evenimentului, Emagic, citati de Mediafax.
Cunoscuta pentru stilul de viata sanatos pe care il adopta, Diana Krall a insistat ca in culise sa-i fie pregatita o selectie de produse proaspete, in special legume si fructe, artista adoptand o dieta sanatoasa, bazata pe alimente de componenta organica.
Printre solicitarile pentru concertul de la Bucuresti se numara cinci tipuri diferite de paine fara conservanti si E-uri, sase tipuri de cereale fara zahar, o selectie de branzeturi fine, cartofi copti, iaurt grecesc si numeroase feluri de fructe si legume care sa ii fie puse la dispozitie in zona de backstage.
Si membrii staff-ului artistei sunt adepti ai unui stil de viata bio, acestia solicitand organizatorilor ca meniul cinei din ziua spectacolului sa includa o varietate de salate, lactate, preparate vegane si vegetariene, paine integrala si unt de migdale.
Cu o cariera de peste 20 de ani, Diana Krall a promovat jazzul modern, pe care l-a imbogatit cu o interpretare proprie, calda si senzuala. Baladele clasice cu bogate influente ale muzicii pop au devenit apanajul unui stil unic si inconfundabil al celei care avea sa fie supranumita "diva jazzului modern".
Foto: Mediafax