Echipa proiectului cultural Roaba de Cultură, dezvoltat de Asociația Green Revolution ca o alternativă gratuită de petrecere a timpului liber pe pajiștea Pescăruș a Parcului Regele Mihai I al României (fost Herăstrău), a implementat un chestionar online prin care invită toți cei interesați să evalueze dotările existente și să ofere sugestii pentru atât îmbunătățirea parcului, cât și a activităților oferite de Roaba de Cultură.
Scopul chestionarului este de a identifica sugestiile și opiniile publicului, pentru a putea aduce îmbunătățiri continue în ceea ce privește proiectele culturale desfășurate în Parcul Herăstrău. Prin această inițiativă, Roaba de Cultură promite să susțină sugestiile și părerile exprimate în fața Primăriei Municipiului București.
Pentru a asigura continuitatea și dezvoltarea proiectului Roaba de Cultură, sunt necesare cât mai mulgte completări ale acestui chestionar. Astfel, invităm pe toți cei interesați să completeze chestionarul online de pe site-ul greenrevolution.ro și să-și exprime opiniile și sugestiile pentru îmbunătățirea zonei.
Prin oferirea unui program divers, cu ateliere creative, concerte, activități sportive, vizionări de filme, activități pentru copii și familii, Roaba de Cultură este locul ideal pentru o comunitate cu multiple opțiuni culturale.
În perioada 1-25 februarie 2023, Primăria Municipiului București, prin intermediul A.L.P.A.B, organizează în sistem online procesul de consultare a populației cu privire la documentațiile de urbanism pentru parcurile istorice Regele Mihai I (fost Herăstrău), Carol I și Cișmigiu.
Pentru fiecare proiect în parte, documentația de urbanism poate fi consultată pe paginile online dedicate, care sunt următoarele:
- U.Z. Parcul Regele Mihai I: https://puzherastrau.mapshub.ro/urbanism/O3/Consultari
- U.Z. Parcul Cișmigiu: https://puzcismigiu.mapshub.ro/urbanism/O3/Consultari
- U.Z. Parcul Carol I: https://puzcarol.mapshub.ro/urbanism/O3/Consultari
Cetățenii sunt încurajați să își exprime opiniile prin postarea lor în cadrul procesului de consultare a populației, timp de 25 de zile calendaristice, până la data de 25 februarie 2023, în secțiunea dedicată acestui scop. Toți cei interesați sunt invitați să participe în acest proces de consultare online, indiferent dacă sunt persoane fizice sau juridice, organizații ale societății civile, societăți comerciale, reprezentanți ai instituțiilor publice interesate sau reprezentanți ai presei.