Parcurile Cismigiu si Bordei au fost populate cu pasari exotice VEZI VIDEO

Imaginea Capitalei va deveni in scurt timp exotica, un lucru care cel putin aparent ar trebui sa ii bucure pe bucuresteni. Poate asa mai scapa de atmosfera incarcata din care nu lipsesc praful si strazile in reparatii permanente.

Edilii s-au gandit sa infrumuseteze parcurile din Bucuresti cu pasari exotice, o afacere care se ridica la cateva zeci de mii de euro pentru lebede negre, pauni albi sau rate Mandarin, informeaza Antena 3.

Autoritatile spun ca ideea cu pasarile exotice au imprumutat-o de la marile parcuri europene. Proiectul pilot din Capitala a fost deja lansat in Parcurile Cismigiu si Bordei, urmand a fi populate cu pasari exotice si parcurile Tineretului, Carol si Herastrau. Intreaga investitie se ridica la 140.000 de euro.

Totodata, autoritatile intentioneaza sa creeze si alte conditii in parcuri, care sa sporeasca confortul bucurestenilor: intretinerea covorului de iarba si amenajarea de locuri speciale pentru caini. Autoritatile intentioneaza sa rezolve si problema cainilor comunitari care se plimba in voie pe strazi si prin parcuri.

Bucurestenii saluta initiativa autoritatilor, dar spun ca mai trebuie lucrat pentru ca parcurile noastre sa poata fi comparate cu parcurile europene.

Reprezentantii Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti spun ca intentioneaza sa toaleteze poate parcurile din Capitala si sunt convinsi ca vor primi sprijin din partea tuturor primariilor de sector in acest sens.

Foto: antena3.ro
 

spot_img

Ultimele știri