UPC România plantează 1.000 de copaci la fiecare 10.000 de facturi electronice activate

UPC România îndeamnă clienții companiei, care au servicii de internet, să renunțe la factura printată prin activarea facturii electronice. La 10.000 de facturi electronice activate, compania va planta 1.000 de copaci.

Foto: UPC

Dacă ești deja clienți al UPC România, trebuie să parcurgi doar trei pași pentru a renunța la factura printată și a trece la cea electronice:

1.   Accesează contul tău MY UPC;
2.  Mergi la „Setări factură” din meniul „Facturi”;
3.  Introdu adresa ta de email și apasă pe butonul „Activează factura electronică”.

Campania „Activează factura electronică și adoptă un copac”, prin care UPC și-a propus să contribuie la creșterea suprafeței împădurite din România, este desfășurată cu sprijinul asociației ViitorPlus, în proiectul „Adoptă un copac”.

Prin intermediul acestei campanii, UPC România își propune să planteze 1.000 de copaci la fiecare 10.000 de facturi electronice activate în aplicația My UPC. Pe lângă acțiunea de plantare, care va avea loc în a doua parte a lui 2019, compania va susține și îngrijirea puieților, până la maturitate.

„Adoptă un copac!” este un proiect de împădurire al asociației ViitorPlus, ce realizează acțiuni de plantare din anul 2007.

bike-ski.ro

ȘTIAI CĂ…

Într-un an, un copac obișnuit absoarbe peste 6 kg de CO2 și elimină oxigen suficient pentru o familie de patru persoane.

Peste 60% din cantitatea de oxigen generată anual este produsă de păduri.

În România covorul vegetal produce 40 milioane tone de oxigen anual.

În sezonul estival, un hectar de pădure poate să absoarbă o cantitate de dioxid de carbon egală cu cea eliminată în același timp de 200 de persoane.

Comparativ cu terenurile fără vegetaţie, unde eroziunea solului variază între 140-750 mc/an/ha, în pădure aceasta este sub 0,1-2,5 mc/an/ha.

Pentru producerea unei tone de lemn arborii din pădure consumă şi stochează 1,8 tone de dioxid de carbon şi eliberează în atmosferă 1,3 tone de oxigen.

 Un stejar poate trăi chiar 2000 de ani, cât are în prezent cel mai bătrân stejar din lume.

spot_img

Ultimele știri