ADVERTORIAL
Sustenabilitate alimentară, hrană proaspătă, hipermarket-uri în expansiune, conștiința risipei alimentare: cum pot supraviețui toate aceste concepte într-o singură filozofie? Maria Mihai, director de comunicare și CSR Lidl România, oferă un exemplu.
Green Report: Prin ce programe și activități ajutați la combaterea risipei alimentare?
Maria Mihai: Combaterea risipei alimentare este unul dintre cele mai importante domenii de acțiune din strategia noastră de...
Inginerii italieni de la Energy Dome dezvoltă în India o centrală de stocare a energiei pe bază de CO2, capabilă să stocheze energie regenerabilă la costuri reduse și cu...
Un nou sondaj Eurobarometru publicat de Comisia Europeană arată că 64% dintre cetățenii europeni cred că știința și tehnologia pot contribui la îmbunătățirea mediului și la combaterea schimbărilor climatice....
Comisiile reunite de buget - finanțe ale Parlamentului au aprobat bugetele pentru 2025 ale Ministerului Mediului, Agriculturii, Energiei și Dezvoltării, cu creșteri semnificative în unele domenii cheie. În timp...
Politica Agricolă Comună este esențială pentru menținerea competitivității fermierilor din UE, dar numeroase state membre au semnalat probleme administrative excesive și dificultăți în aplicarea regulilor privind mediul și clima...
Românii pun tot mai mult accent pe eficiența energetică a clădirilor și sunt conștienți de economia pe care o fac locuințele cu consum redus, dar și de importanța adusă...
Județul Buzău ar putea fi primul din România în care fructele și legumele din piețe vor fi testate pentru reziduuri de pesticide. Proiectul a fost lansat în dezbatere publică...
Gunoiul de grajd reprezintă o resursă agricolă importantă, dar și un potențial ridicat de risc pentru mediu, în funcție de modul în care este gestionat. Datele publicate de Eurostat...
Gala Green Report, Oscarul de mediu din România, a premiat joi seara companii și organizații remarcabile pentru contribuția lor la protejarea mediului și promovarea sustenabilității.
În prezența a peste 180...
ADVERTORIAL
Sustenabilitate alimentară, hrană proaspătă, hipermarket-uri în expansiune, conștiința risipei alimentare: cum pot supraviețui toate aceste concepte într-o singură filozofie? Maria Mihai, director de comunicare și CSR Lidl România, oferă...
Inginerii italieni de la Energy Dome dezvoltă în India o centrală de stocare a energiei pe bază de CO2, capabilă să stocheze energie regenerabilă la costuri reduse și cu...
Un nou sondaj Eurobarometru publicat de Comisia Europeană arată că 64% dintre cetățenii europeni cred că știința și tehnologia pot contribui la îmbunătățirea mediului și la combaterea schimbărilor climatice....
Comisiile reunite de buget - finanțe ale Parlamentului au aprobat bugetele pentru 2025 ale Ministerului Mediului, Agriculturii, Energiei și Dezvoltării, cu creșteri semnificative în unele domenii cheie. În timp...
Politica Agricolă Comună este esențială pentru menținerea competitivității fermierilor din UE, dar numeroase state membre au semnalat probleme administrative excesive și dificultăți în aplicarea regulilor privind mediul și clima...
Românii pun tot mai mult accent pe eficiența energetică a clădirilor și sunt conștienți de economia pe care o fac locuințele cu consum redus, dar și de importanța adusă...
Județul Buzău ar putea fi primul din România în care fructele și legumele din piețe vor fi testate pentru reziduuri de pesticide. Proiectul a fost lansat în dezbatere publică...
Gunoiul de grajd reprezintă o resursă agricolă importantă, dar și un potențial ridicat de risc pentru mediu, în funcție de modul în care este gestionat. Datele publicate de Eurostat...