Cine sunt membrii juriului Galei Green Report 2022

Green Report prezintă juriul celei de-a doua ediții a competiției Gala Green Report, eveniment care își propune să recunoască și să premieze meritele locale ale companiilor, autorităților și persoanelor publice în lupta împotriva amenințărilor globale de mediu.

Șase specialiști cu un nivel înalt de credibilitate și competență profesională în domeniul sustenabilității vor evalua și premia cele mai performante inițiative cu impact pozitiv real asupra mediuluiRamona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România, Andreea Mitiriță, Partener, Consultanță Fiscală, PwC România, Marius Brînzea, Director Strategie, Reciclad’OR, Laura Ciobanu, Manager, Schimbări Climatice și Sustenabilitate, EY România, Sorin Elisei, Director, Lider al practicilor de sustenabilitate și energie, Deloitte România, Florin Stoican, Președinte, Asociațiile Kogayon și Parcul Natural Văcărești.

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România, coordonează guvernanța și strategia companiei, reprezentând grupul de firme KPMG din România atât pe piața locală, cât și pe plan internațional.

Ramona Jurubiță, Country Managing Partner, KPMG în România

Prin mandatul său, Ramona contribuie nu doar la consolidarea poziției KPMG în România, dar și la conturarea unui mediu socio-economic puternic și sustenabil. Astfel, este membru al Coaliției pentru Dezvoltarea României, ce reunește numeroase organizații de afaceri care pledează pentru politicile de creștere durabilă, și este, de asemenea, vicepreședintele Consiliului de Administrație al Investitorilor Străini.

În plus, prin experiența multi-dimensională a celor peste 20 de ani în fiscalitate, Ramona participă ca membru activ în cadrul unora din cele mai prestigioase asocitatii profesionale, atât locale cât și internationale.

Dublu-licențiată, în Finanțe și Drept, beneficiind de mai multe calificări academice de prestigiu și de o puternică marcă personală, Ramona Jurubiță este una dintre cele mai influente femei de afaceri din România, recunoscută de publicațiile de business emblematice, inclusiv Forbes și Business Magazin.

Andreea Mitiriță este Partener de Taxe și Liderul serviciilor integrate pentru clienții din Energie, Utilități și Resurse în cadrul PwC România.

Andreea Mitiriță, Partener, Consultanță Fiscală, PwC România

Ea s-a alăturat PwC România în anul 2003 și are o experiență de aproximativ 19 ani în domeniul impozitării locale și internaționale, fiind implicată într-o multitudine de proiecte, de la restructurări, M&A și due diligence până la asistență în inspecții fiscale și litigii.

Andreea lucrează cu clienții din mai multe industrii, cu accent pe sectorul energetic, în principal Petrol și gaze.

Ea a absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea Administrarea Afacerilor, deținând și o diplomă de masterat în Drept Internațional, eliberată de Facultatea de Drept din București. De asemenea, Andreea deține o diplomă în fiscalitate internațională (ADIT) emisă de Institutul de Fiscalitate din UK.

Având o experiență managerială de peste 26 de ani, Marius Brînzea a activat în diferite funcții de management, atât în România cât și în străinătate.

Marius Brînzea, Director Strategie, Reciclad’OR

De-a lungul timpului, acesta s-a specializat în dezvoltarea strategiilor competitive (INSEAD – Fontainebleau), în elaborarea strategiilor de Sustenabilitate și Economie Circulara (University of Cambridge) și în inovarea modelelor de afaceri (Strategyzer -Zurich)

În ultimii 15 ani Marius Brînzea s-a implicat, la nivel național și european, intr-o serie de proiecte strategice specifice răspunderii extinse a producătorilor: managementul ambalajelor și deșeurilor de ambalaje, programe de educare și informare a consumatorilor, activitati de addvocacy.

În perioada in care a activat ca și consultant în strategie, acesta a fost implicat intr-o serie de proiecte transfrontaliere din Europa și America de Sud, în diferite sectoare industriale.

Actualmente, Marius Brînzea activează ca și director de strategie al Reciclad’OR S.A., liderul pieței de transfer de responsabilitate din România.

Pe lângă responsabilitățile specifice poziției deținute, acesta reprezintă compania în cadrul grupurilor de lucru permanente ale celor mai mari asociații de profil din lume: International Solid Waste Association (ISWA) și Prevent Waste Alliance.

În contextul tranziției către Economia Circulară, Marius Brînzea a dezvoltat, în cadrul Reciclad’OR S.A., un training în economie circulară, singurul training de acest fel din România. De la lansare și până în prezent zeci de companii naționale și multinaționale au beneficiat de înalta expertiză furnizată in cadrul training-ului.

Laura Ciobanu este Manager în cadrul departamentului de Schimbări Climatice și Sustenabilitate al EY Romania, deținând diplomă de licență în Ingineria Mediului și diplomă de master în Managementul Mediului și Dezvoltare Durabilă.

Laura Ciobanu, Manager, Schimbări Climatice și Sustenabilitate, EY România

În calitate de inginer de mediu cu experiență, în ultimii 5 ani Laura a lucrat îndeaproape cu numeroase organizații din diferite industrii, susținându-le în concretizarea agendei de sustenabilitate, elaborarea și auditarea rapoartelor de sustenabilitate, identificarea obligaţiilor de mediu şi a aspectelor de neconformare, precum și asistarea clienților în fața autorităților de mediu.

De asemenea, Laura a participat în calitate de speaker la numeroase seminarii pe teme relevante pentru protecția mediului și sustenabilitate organizate de EY România, având diverse articole de specialitate publicate.

Sorin Elisei este director în cadrul echipei de consultanță în managementul riscului a Deloitte România, lider al practicilor de energie și sustenabilitate.

Sorin Elisei, Director, Lider al practicilor de sustenabilitate și energie, Deloitte România

Cu o experiență de peste 18 ani în sectorul energetic, el a coordonat proiecte de anvergură națională și internațională în domeniul energiei și al schimbărilor climatice, precum și studii, analize, proiecte și strategii în domeniu. Expertiza sa acoperă arii precum definirea și implementarea planurilor de decarbonare, definirea de strategii de tranziție energetică și integrarea factorilor din domeniul ESG (environmental, social, governance) în planurile de dezvoltare a businessurilor.

Printre altele, a fost managerul de proiect din partea Deloitte pentru elaborarea Planului Național Integrat de Energie și Schimbări Climatice (PNIESC) pentru România și Bulgaria, documentul care stabilește politica energetică a acestor țări în perioada 2021-2030. Din 2020, este vicepreședinte al Comitetului de Energie din cadrul AmCham.

Sorin Elisei a absolvit cursuri de Management Executiv la London School of Business and Finance și cursuri de tranzacționare a energiei și înțelegerea acordurilor EFET la Federația Europeană a Traderilor de Energie din Londra. De asemenea, Sorin este expert certificat în sustenabilitate și eficiență energetică.

Florin Stoican, președinte al Asociațiilor Kogayon și Parcul Natural Văcărești, este geolog, conservaționist, membru coordonator al echipelor care au înfiintat Parcul Național Buila-Vânturarița și Parcul Natural Văcărești.

Florin Stoican, Președinte, Asociațiile Kogayon și Parcul Natural Văcărești.

Florin are o vastă experiență în conservarea naturii, managementul ariilor protejate și al resurselor naturale, dezvoltare durabilă, educație ecologică.

spot_img

Ultimele știri